Al 25 jaar een vertrouwd adres in Baarn en omstreken

ma-di-do: 08.00-21.00
wo-vr: 08.00-16.00
Plataanlaan 5
3741 WE Baarn

Vergoeding Chiropractie 2017

De vergoedingen voor Chiropractie van de zorgverzekering voor 2017 zijn bekend. Er zijn geen al te grote veranderingen, maar er zijn toch wel een aantal aandachtspunten.

Chiropractie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering. Hierdoor kan er nooit een beroep gedaan worden op uw eigen risico. Verder vergoeden de verzekeraars alleen de Chiropractoren die aangesloten zijn bij de juiste organisatie (de SCN, Stichting Chiropractie Nederland) en bij een beroepsvereniging. Rugcentrum Baarn is lid van de SCN en aangesloten bij de NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie).

De vergoedingen voor 2017 zijn bekend, en er zijn een aantal opvallende veranderingen ten opzichte van dit jaar:

– Avero Achmea (pakket excellent) gaat €50 per keer vergoeden, waar dit in 2016 nog €40 was.

– De Friesland gaat daarentegen €5 minder vergoeden per behandeling.

– Hema vergoedde in 2016 geen Chiropractie, in 2017 wordt dit in het 2e en 3e aanvullende pakket wél (voor een deel) vergoed (tot een bedrag van respectievelijk €400 en €600).

– UMC vergoedt vanuit pakket 1 €50 minder op jaarbasis vergeleken met vorig jaar, maar in de overige 3 pakketten gaat dit fors omhoog.

– VvAA vergoedt nu ook Chiropractie in het 2e aanvullende pakket (Plus).

– Zorg en Zekerheid gaat het komende jaar bij het pakket Plus/Gezin  €40 per behandeling vergoeden, tot een bedrag van €460.

Voor een volledig overzicht van de vergoedingen voor 2017 gaat u naar de website: chiropractievergoeding.nl/2017

U kunt ook een afgedrukt exemplaar ophalen bij de receptie van Rugcentrum Baarn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).