Al 25 jaar een vertrouwd adres in Baarn en omstreken

ma-di-do: 08.00-21.00
wo-vr: 08.00-16.00
Plataanlaan 5
3741 WE Baarn

Vanaf 11 mei weer geopend!

Vanaf maandag 11 mei kunnen Chiropractie en Fysiotherapie behandelingen weer doorgaan in Gezondheidscentrum Baarn!

Wij zijn heel blij dat wij u vanaf 11 mei weer kunnen helpen. Er zijn nog wel een aantal maatregelen waar u rekening mee moet houden:

  • Houd 1,5m afstand van andere mensen in de wachtkamer (wij hebben hier de roosters op aangepast, zodat er niet teveel mensen tegelijk aanwezig zijn)
  • Behandeling kan alleen op afspraak
  • Kom alleen naar de behandeling (of laat eventuele begeleiders even in de auto wachten) en kom 5-10 minuten voor uw afspraak (niet eerder)
  • Bij binnenkomst eerst de handen wassen of handgel gebruiken die in de wachtkamer staat
  • Blijf bij verkoudheid, keelpijn, hoest of koorts thuis, en als een huisgenoot koorts heeft ook

Verder zullen we de uitgebreide hygiëne maatregelen blijven toepassen, waarbij o.a de behandelbanken uitgebreid worden gedesinfecteerd tussen de patiënten door. Verder kan de therapeut eventueel een mondkapje of handschoenen gebruiken mocht dit nodig zijn of als u zich daar prettiger bij voelt.

Helaas kunnen de fysio-fitness en pilates lessen nog niet doorgaan, maar bezoek onze youtube pagina om thuis aan de slag te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).