Al 25 jaar een vertrouwd adres in Baarn en omstreken

ma-di-do: 08.00-21.00
wo-vr: 08.00-16.00
Plataanlaan 5
3741 WE Baarn

Sporten

Sporten in Rugcentrum Baarnfitness

Na een behandeltraject is het belangrijk dat de gezondheid van het bewegingsapparaat optimaal blijft. Dit kan bereikt worden met het sporten onder begeleiding; om eventuele terugval te voorkomen. Binnen Rugcentrum Baarn kunt u kiezen voor Fysiofitness of Perfect Pilates.

Veel klachten aan het bewegingsapparaat ontstaan door spieren en gewrichten die niet sterk genoeg zijn of juist te stijf zijn. Sporten kan ervoor zorgen dat het lichaam op de juiste plekken sterker en/of soepeler wordt. Maar ook de conditie en coördinatie kunnen verbeterd worden met de correcte sport of oefeningen. Het sporten onder begeleiding van een professional heeft hierbij altijd de voorkeur, zodat het programma op maat gemaakt kan worden en om blessures te voorkomen. Er is ook aandacht voor sportspecifieke trainingen, om u voor te bereiden op een wedstrijd of bepaalde prestatie. Rugcentrum Baarn heeft 2 sportfysiotherapeuten die u hierbij kunnen begeleiden.

Ook als u geen klachten heeft kunt u trainen onder begeleiding, om fitter te worden en klachten in de toekomst te vermijden. U bent in Rugcentrum Baarn altijd welkom, onafhankelijk van de leeftijd of het fitheid niveau. Lees hier meer over trainen voor senioren. Voorafgaand aan de eerste fysiofitness training wordt er een fittest gedaan, om het startniveau te bepalen, en om eventuele blessures tijdig te ontdekken. Bij de perfect pilates wordt ook eerst een intake gedaan, zodat tijdens de lessen rekening gehouden kan worden met beperkingen.

Maak nu een afspraak om te komen trainen bij Rugcentrum Baarn

Klik hier

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).