Plataanlaan 5, 3741 WE Baarn | ma-di-do 08.00 - 21.00 uur, wo-vr 08.00 - 16.00 uur | +31 (0) 35 54 11 346
Maak een afspraak

Stefke van Kats

Chiropractor

 

Nek-, Hoofdpijn- en Rugklachten

Dry Needling

Zwangeren en kinderen

 

 

Maak een afspraak

Over Stefke

 

Ik ben opgegroeid in IJsselstein en na het VWO ben ik naar Bournemouth, Engeland vertrokken voor de opleiding Chiropractie. Mijn interesse voor het menselijk lichaam was er al langer en toen ik over chiropractie hoorde en de manier waarop deze therapie naar gezondheid kijkt was ik verkocht.

 

In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen en ben ik in aanraking gekomen met de verschillende aspecten van chiropractie, zoals neurologie en pediatrie (behandeling van baby’s en kinderen), waar ik ook enkele seminars in gevolgd heb. Chiropractie is een veelzijdig en dankbaar beroep waar mensen van alle leeftijden en met de meest uiteenlopende klachten baat bij kunnen hebben.

 

Eenmaal terug in Nederland ben ik gaan werken bij Rugcentrum Baarn. Vooral de intensieve samenwerking tussen chiropractie en fysiotherapie sprak mij erg aan in dit centrum. In 2014 ben ik mede-eigenaar geworden en het is leuk om te zien hoe de praktijk steeds meer groeit en zich blijft ontwikkelen.

 

In 2016 heb ik de cursus Dry Needling gevolgd, en sindsdien pas ik dit steeds vaker toe in de behandeling van spierknopen/triggerpoints.