Plataanlaan 5, 3741 WE Baarn | ma-di-do 08.00 - 21.00 uur, wo-vr 08.00 - 16.00 uur | +31 (0) 35 54 11 346
Maak een afspraak

Loes Hartog

Praktijkmanager

 

Als praktijk manager voel ik mij verantwoordelijk voor het personeel

 

 

Maak een afspraak

Over Loes

 

Patiënt tevredenheid is heel belangrijk voor een praktijk, dit vraagt om deskundig en professioneel personeel, maar ook de sfeer in een praktijk draagt bij aan een goede behandeling. Dit lukt in mijn ogen niet als er geen medewerker tevredenheid is. Ik zie het als mijn taak om alle randvoorwaarden te creëren zodat de medewerkers lekker kunnen werken en met plezier kunnen werken.

 

De overtreffende trap is medewerker loyaliteit. Ik vind het belangrijk dat we met elkaar en voor elkaar willen werken, dat er gebruik gemaakt wordt van elkaars kennis. Zo kan iedereen op vakantie, wetende dat alles door de juiste persoon overgenomen wordt. Dit vraagt om coördinatie, wat ik mag doen.

 

Ik ben trots op ons team! De flexibele houding van iedereen en de bereidheid tot meedenken in oplossingen vind ik erg prettig.

 

Zelf werk ik ook hard mee aan die flexibiliteit: Indien nodig zie je mij bij de receptie werken, geef ik een pilates les, sta ik in de fitnesszaal, geef ik leefstijladvies (waar ik ook de opleidingen voor gevolgd heb) of loop ik met een emmer sop. Dit alles maakt dat ik een ontzettende leuke en afwisselende baan heb!