Al 25 jaar een vertrouwd adres in Baarn en omstreken

ma-di-do: 08.00-21.00
wo-vr: 08.00-16.00
Plataanlaan 5
3741 WE Baarn

Sportspreekuur

Heeft u last van een sportblessure of wilt u advies over een sportgerelateerde klacht? Kom dan vrijblijvend langs bij Rugcentrum Baarn voor een gratis check-up door een sportfysiotherapeut.

Vanaf september 2017 kunt u elke woensdag terecht in Rugcentrum Baarn voor een gratis inloopspreekuur. Tussen 16.00 uur en 17.00 uur kunt u binnen lopen en advies vragen over uw sportblessure. De sportfysiotherapeut doet hierbij een screening van de klacht en geeft advies over de beste aanpak van uw probleem.

Het sportspreekuur is bedoelt voor alle soorten sporters met acute of langdurige klachten. Dus uiteenlopend van een verstuikte enkel, een hamstring blessure van het voetballen, knieklachten tijdens het hardlopen etc.

Afhankelijk van uw klacht zal de sportfysiotherapeut u tips geven wat u zelf aan uw klacht kunt doen (thuis en tijdens het sporten) en indien nodig adviseert hij u om de blessure te laten behandelen. Rugcentrum Baarn is er speciaal voor ingericht om op een snelle en efficiënte manier te kunnen revalideren van uw sportblessures.
Tijdens deze screening zal er nog geen behandeling plaatsvinden.

Dus als u twijfelt over de pijntjes en klachten die u heeft tijdens of na het sporten; laat het een keer onderzoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).