Al 25 jaar een vertrouwd adres in Baarn en omstreken

ma-di-do: 08.00-21.00
wo-vr: 08.00-16.00
Plataanlaan 5
3741 WE Baarn

Sportspreekuur 2018

Het sport seizoen is weer begonnen!!

Bij Rugcentrum Baarn vinden we het belangrijk dat er op een gezonde en veilige manier gesport wordt. Een goede balans tussen arbeid en rust, in combinatie met de juiste techniek, verminderd de kans op klachten. Maar door trauma of overbelasting kan al snel een blessure ontstaan, wat een doorn in het oog is voor veel sporters!

Het is in dat geval prettig om snel en deskundig advies te krijgen, om zo snel mogelijk weer lekker door te kunnen sporten. Daarom kunnen sporters terecht op het gratis sportspreekuur bij Rugcentrum Baarn, gehouden iedere woensdagmiddag door Niek van Klingeren (Sportfysiotherapeut).

Het sportspreekuur is bedoeld voor sporters van alle niveaus en zowel sporters met acute klachten als sporters met langdurige blessures. Tijdens het sportspreekuur zal er een screening gedaan worden door de sportfysiotherapeut, gevolgd door een deskundig en sportgericht advies. Is verdere behandeling noodzakelijk dan verwijzen wij u naar de juiste behandelaar.

Niet alleen het herstel van een blessure, maar ook de preventie van blessures is belangrijk. Hoe voorkomen we deze blessure in de toekomst? In dat geval is het zaak om ook randvoorwaarden tegen het licht te houden zoals materiaalgebruik, lifestyle, etc.

Er is een vrije inloop iedere woensdag van 16.00 tot 17.00 uur op de Plataanlaan 5 te Baarn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).