Al 25 jaar een vertrouwd adres in Baarn en omstreken

ma-di-do: 08.00-21.00
wo-vr: 08.00-16.00
Plataanlaan 5
3741 WE Baarn

Sportmassage

Sportmassage in Rugcentrum Baarnsportmassage

Sportmassage is een stevige massage gericht op het behandelen en voorkomen van lichamelijke klachten. Het bevordert de doorbloeding en versnelt de afvoer van afvalstoffen. Sportmassage is niet alleen bedoeld voor sporters maar voor iedereen die de spierspanning wil reduceren of gewoon eens lekker wil ontspannen.

Sportmassage

Astrid de Rijk werkt sinds 2010 als sportmasseur bij Rugcentrum Baarn. Ze heeft de opleiding sportmassage gevolgd in Utrecht, bij Vitalis, en is in het bezit van een NGS licentie (landelijk erkend sportmassage diploma).

Deze vorm van massage is effectief voor gespannen spieren, en de klachten die daar uit voort kunnen vloeien (vaak vooral in de rug, nek of schouders). Maar ook emotionele spanningen kunnen tot gevolg hebben dat je het gevoel hebt ‘vast’ te zitten.

De effecten van een goede massage zijn:

  • Een snellere afvoer van afvalstoffen.
  • Een betere doorbloeding, waardoor de kans op spierpijn verminderd en de spieren sneller zullen herstellen.
  • Bewustwording van je eigen lichaam.

Kosten

40 minuten: € 40
70 minuten: € 60

U kunt een afspraak maken bij Astrid de Rijk. Lid Nederlands Genootschap voor sportmassage. Afspraken zijn zowel overdag als ‘s avonds mogelijk.
Tel.: 06-12647071.

U kunt contant betalen of per pin.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).