Al 25 jaar een vertrouwd adres in Baarn en omstreken

ma-di-do: 08.00-21.00
wo-vr: 08.00-16.00
Plataanlaan 5
3741 WE Baarn

Revalidatie na Corona

Een deel van de patiënten die corona hebben doorgemaakt houdt (langdurig) last van klachten zoals vermoeidheid en kortademigheid. Zij hebben veel baat bij de juiste (fysiotherapeutische) revalidatie in de eerste lijn. Gezien de impact van het virus op de samenleving wordt het Chronisch ZorgNet ingezet om met zijn allen een eerstelijns opvangnet voor deze patiëntengroep te realiseren.

Er zijn binnen het Chronisch ZorgNet ‘coronatherapeuten’ opgeleid die deze patiënten kunnen behandelen. Deze therapeuten hebben allemaal een uitgebreide basisscholing longaandoeningen gedaan, en hebben zich daarna bijgeschoold op het gebied van revalidatie na corona. Alle coronatherapeuten werken samen met de huisarts en een diëtist en ergotherapeut in de woonomgeving van de patiënt.

Onze fysiotherapeut Ann Roes is aangesloten bij het Chronisch ZorgNet en u kunt bij haar terecht voor dit behandeltraject.

Voor meer informatie klik hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).