Plataanlaan 5, 3741 WE Baarn | ma-di-do 08.00 - 21.00 uur, wo-vr 08.00 - 16.00 uur | +31 (0) 35 54 11 346
Maak een afspraak

Algemene voorwaarden en privacybeleid

 

Rugcentrum Baarn hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Rugcentrum Baarn houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

 

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

 

Als bedrijf Rugcentrum Baarn zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens op Rugcentrumbaarn.nl. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

 

Rugcentrum Baarn

Plataanlaan 5

3741 WE Baarn

 

T: 035 54 11 346

E: [email protected]

 

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens?

Uw persoonsgegevens worden door Rugcentrum Baarn verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

 

  • Om (contact)aanvragen via de website te beantwoorden;
  • Het beveiligen van onze eigen website;
  • Het voldoen aan wettelijke administratieve verplichtingen

 

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen:

 

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Adresgegevens;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Ip adres;
  • Het nemen van een foto voor in het elektronische dossier;
  • Bankgegevens bij toestemming automatische incasso abonnementen;
  • BSN- nummer
  • Uw Huisarts / specialist

 

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

 

  • Het verzorgen van de internet omgeving voor ons kantoor;
  • Het verzorgen van onze (financiële) administratie;
  • Het verzorgen van onze website en online marketing via JijOnline;
  • In geanominiseerde vorm voor kwaliteitbevorderende data en klanttevredenheid onderzoek

 

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien jij ons hier schriftelijk toestemming voor geeft. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

 

Nb: de verzekeraars vallen buiten de wetgeving AVG.

 

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

 

Bewaartermijn

Rugcentrum Baarn bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

 

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van jou te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

 

Alle personen die namens Rugcentrum Baarn van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan;

We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;

We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;

Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens

 

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

 

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming.

 

 

Cookies

 

De website Rugcentrumbaarn.nl plaatst cookies. Dit gebeurt direct als u de website bezoekt. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Een cookie slaat niet je naam, niet je adres, niet je leeftijd en ook andere persoonlijke gegevens weet een cookie niet. Ze worden gebruikt om de website van JijOnline beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren.Rugcentrumbaarn.nl gebruikt deze data niet op individueel persoons- of computerniveau en kan deze daarom niet herleiden tot een pc of individu. Op deze pagina vind je ons cookiebeleid en een lijst van cookies die geplaatst worden door Rugcentrumbaarn.nl.

 

Sinds 5 juni 2012 is de nieuwe cookiewetgeving van kracht. Dit houdt in dat elke website die bezoekersgedrag meet en gegevens daarover vastlegt in bijvoorbeeld cookies (en dat zijn vrijwel alle websites) zich dient te houden aan de nieuwe cookiewetgeving. Deze wet is bedoeld voor alle websites in Nederland en websites die zicht richten op de Nederlandse markt. Voor elke niet-functionele cookie moet toestemming gegeven worden. Een functionele cookie is bijvoorbeeld het onthouden van inloggegevens of producten die in het winkelmandje zitten. Niet-functionele cookies zijn cookies die bijvoorbeeld het websitebezoek bijhouden. Er is echter nog veel onduidelijkheid over de nieuwe wetgeving en hoe die uitgevoerd dient te worden en wij doen er alles aan om op korte termijn een passende oplossing aan te bieden. OpRugcentrumbaarn.nl maken we gebruik van de volgende cookies:

 

1. Functionele cookies

Noodzakelijke cookies: om naar behoren te kunnen surfen door de sites, maken we soms gebruik van cookies. Je pc onthoudt de indeling die je zelf gemaakt hebt of de screenname die je hebt opgegeven om een reactie te plaatsen. Voor deze cookies hoeven we geen toestemming te vragen.

 

2. Cookies voor websitestatistieken

Wij maken bij Rugcentrum Baarn gebruik van een systeem (Google Analytics) om te analyseren welke pagina’s het best worden bezocht, via welke browser mensen surfen (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari, etc), via welke kanalen je onze website vindt etcetera. Op basis daarvan kunnen we de site en de prestaties verbeteren. Deze gegevens gebruiken we niet om te weten wie je bent, maar alleen om je bezoek aan onze site te analyseren.

 

3. Cookies van externe partijen

Wij maken gebruik van online advertising via oa. het Google Adwords platform. Om gebruik te kunnen maken van bepaalde functionaliteiten binnen deze advertentieprogramma’s (zoals remarketing en conversietracking) worden er cookies geplaatst in je browser.

 

Ik wil geen cookies ontvangen!

Ook al slaan de cookies geen persoonlijke informatie op, kan het toch zijn dat je niet wilt dat je bezoek gemonitord wordt. Het is mogelijk om het opslaan van cookies in je browser uit te schakelen. Let wel op, het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop je deze handeling uitvoert. Indien je gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dien je deze handeling zo vaak als nodig te herhalen!

 

Alleen advertentiecookies uitzetten

Als je geen third-party cookies wilt, dan kun je je daarvoor afmelden via de zogenoemde opt-out regeling op Your online choices.