Al 25 jaar een vertrouwd adres in Baarn en omstreken

ma-di-do: 08.00-21.00
wo-vr: 08.00-16.00
Plataanlaan 5
3741 WE Baarn

Perfect Pilates

Perfect Pilates in Rugcentrum Baarn

Perfect Pilates is een training voor het hele lichaam welke voornamelijk bestaat uit grondoefeningen. Het is een bewuste, rustige oefenvorm om de core-stability (rompstabiliteit) en de lichaamshouding te verbeteren. De 5 basisprincipes zijn concentratie, beheersing, spierkorset, nauwkeurigheid en ademhaling.

pilatesDe Perfect Pilates lessen in Rugcentrum Baarn onderscheiden zich van reguliere lessen door het volgende:
De docenten zijn gekwalificeerde Perfect Pilates docenten en BIG -geregistreerde oefen- of fysiotherapeuten en zij zijn gespecialiseerd in rug- en nekklachten. Om goed te kunnen instromen wordt er bij nieuwkomers een persoonlijke intake gedaan en gekeken waar de aandachtspunten liggen. Op deze manier kan de individuele begeleiding gewaarborgd worden in de groep (± 8 personen) en kan iedere deelnemer het succes van Perfect Pilates ervaren.

Deze vorm van sporten wordt veelal gebruikt na een behandeltraject of als preventieve training. Vooral bij mensen met langdurige of terugkerende rugklachten kunnen deze oefeningen veel verbetering geven. Door het versterken van de korset spieren krijgt de onderrug meer steun en verbeterd de houding. De rug wordt hierdoor stabieler en kan minder snel overbelast raken.

De lessen in Rugcentrum Baarn zijn zowel overdag als in de avonduren.

De Perfect Pilates lessen in Rugcentrum Baarn:

Maandag: geen les
Dinsdag: 9.30-10.30 (Jolanda) en 19.00-20.00 & 20.00-21.00u (Hanneke)
Woensdag: 16.00-17.00 & 17.00-18.00 uur (Suzan)
Donderdag: 08.00-09.00 (Anita)
Vrijdag: 16.00-17.00 & 17.00-18.00 uur (Petra)

Kosten:
Proefles : Gratis

Inschrijving + intake (60 minuten): €40,- of wanneer er klachten zijn 1 fysiotherapie onderzoek.

1x per week: €38,- per maand, te betalen via automatische incasso (een machtiging kunt u ophalen bij de receptie).

2x per week: €64,- per maand

De abonnementen worden automatisch per maand verlengd met 1 maand. Iedere maand kan het abonnement opgezegd worden, maar doe dit altijd vóór de 1e van de maand.

(prijzen zijn gebaseerd op 47 trainingsweken per jaar, daar gemiddeld genomen een persoon 5 lessen op jaarbasis mist, maar u bent welkom zonder extra kosten 52 weken per jaar te komen).

Maak nu een afspraak voor een proefles pilates

Klik hier

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).