Al 25 jaar een vertrouwd adres in Baarn en omstreken

ma-di-do: 08.00-21.00
wo-vr: 08.00-16.00
Plataanlaan 5
3741 WE Baarn

Niek van Klingeren

Niek van Klingeren

DSC_0086

In Juni 2011 heb ik mijn bachelor studie fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn opleiding heb ik direct waarnemingen gedaan in een sportfysiotherapie praktijk en hier in Rugcentrum Baarn. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van sportgerelateerde klachten en orthopedische klachten. Verder is (post) operatieve revalidatie iets waar ik mijn ei in kwijt kan. Ik heb mijn afstudeer scriptie gedaan over: “testen en meten van instabiliteit van de lage rug”.

In September 2013 ben ik begonnen met de masteropleiding Sport Fysiotherapie, een 3 jarige opleiding. In 2016 heb ik de opleiding afgerond en ben ik Master in de Sportfysiotherapie. Om het geleerde gelijk in de praktijk te kunnen brengen ben ik gestart bij de Baarnse voetbalvereniging TOV, bij het eerste Heren team, waar ik, in samenwerking met Rugcentrum Baarn, blessure- en blessure preventie training geef. Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om patiënten goed te adviseren en te begeleiden om het revalidatieproces effectief te laten verlopen. Mijn interesse ligt in het behandelen van sportgerelateerde klachten, orthopedische klachten aan de enkel, knie en schouder. Naast mijn werk ben ik actief in het waterpolo (heren 1 en trainer/coach). Daarnaast zijn mijn hobby’s wedstrijd zwemmen, fitness en motorrijden.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).