Al 25 jaar een vertrouwd adres in Baarn en omstreken

ma-di-do: 08.00-21.00
wo-vr: 08.00-16.00
Plataanlaan 5
3741 WE Baarn

Maatregelen Corona per 24 maart 2020

De gisteren aangescherpte maatregelen van de regering hebben voor Gezondheidscentrum Baarn ook gevolgen: In principe zijn alle afspraken bij de Chiropractie en Fysiotherapie tot (voor zover nu bekend) 6 april geannuleerd.

Onze praktijk blijft de komende 2 weken beperkt open voor mensen met acute klachten én een verwijsbrief van de huisarts. Zonder een verwijsbrief voor Fysiotherapie of Manuele therapie mogen wij u tot 6 april NIET behandelen.

Tevens bieden onze fysiotherapeuten (ook zonder verwijsbrief) telefonische- en videoconsulten aan.

Onze openingstijden zijn aangepast: Wij zullen per direct open zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00u-13.00u.

In ons centrum gelden nog steeds de volgende maatregelen die we hebben geïmplementeerd om het risico op Corona besmetting tot een absoluut minimum te beperken:

1: Wij verzoeken de volgende personen NIET naar het centrum te komen: A: Personen met hoest, keelpijn, verkoudheid en/of koorts. B: Personen die in de afgelopen 2 weken in een risicogebied zijn geweest.

2: Alleen wie een afspraak heeft en een eventuele persoonlijk begeleider mag naar binnen, andere medereizigers/ chauffeurs vragen we buiten of in de auto te wachten.

3: Verzoek aan alle bezoekers om handen te wassen / te desinfecteren direct bij binnenkomst.

4: Weinig behandelingen per uur, zodat er weinig mensen in de wachtkamer zijn.

5: Geen lectuur in de wachtkamer

6: Grotere afstand tussen de stoelen in de wachtkamer.

7: Behandelbanken worden na elke behandeling gedesinfecteerd.

8: Deurkrukken & tafel oppervlakten worden regelmatig gedesinfecteerd.

10: De behandelingen pinnen i.p.v. contant geld.

Heeft u nog vragen vernemen wij dit graag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).