Plataanlaan 5, 3741 WE Baarn | ma-di-do 08.00 - 21.00 uur, wo-vr 08.00 - 16.00 uur | +31 (0) 35 54 11 346
Maak een afspraak

Laatste nieuws

28 april 2021
/
Nieuws

Nieuws Rug- en Gezondheidscentrum Baarn april 2021

 

Inmiddels is de chiropractie van Rug- en Gezondheidscentrum Baarn alweer bijna 2 maanden geopend na de lockdown. Keld en Stefke zijn weer volop aan het werk. Stefke is terug van haar (door de lockdown extra lange) zwangerschapsverlof. Ze is 30 oktober 2020 bevallen van een gezond zoontje; Quinn. 

 

Dit jaar vieren we dat Keld 30 jaar geleden zijn praktijk opende in Baarn, en daarmee chiropractie naar Baarn en omgeving bracht. De Baarnsche Courant heeft hier deze maand aandacht aan besteed met een uitgebreid artikel over de ontwikkelingen van Rug- en Gezondheidscentrum Baarn van de afgelopen jaren. 

 

Helaas kunnen we op het moment (eind april) nog steeds geen fysio-fitness en pilates lessen geven ivm de huidige corona regels. Hopelijk kunnen we dit snel weer op een veilige manier door laten gaan!

 

Gelukkig heeft de fysiotherapie al die tijd door kunnen werken. Het is erg druk geweest, met veel blessures ontstaan door het vele thuis werken en het gebrek aan sporten door het sluiten van de sportscholen. 

 

Begin dit jaar is Suzan met zwangerschapsverlof gegaan en inmiddels is ze eind maart bevallen van een gezonde dochter; Sophie! Ze zal de komende maanden nog thuis blijven om te genieten van de kleine.

 

We zijn blij dat fysiotherapeute Joanne ons team begin dit jaar versterkt heeft, oa om Suzan te vervangen tijdens haar verlof. Met haar vele ervaring met de behandeling van rugklachten en haar Master in Sportfysiotherapie past ze heel goed in ons team.

 

Per 1 juni stopt fysiotherapeute Ann Roes bij ons. Ze heeft vanaf 2016 bij ons gewerkt en we vinden het heel jammer dat ze ons gaat verlaten!