Al 25 jaar een vertrouwd adres in Baarn en omstreken

ma-di-do: 08.00-21.00
wo-vr: 08.00-16.00
Plataanlaan 5
3741 WE Baarn

Keld Sølvsteen

Keld Sølvsteen

DSC_0034

Toen een van mijn vrienden, na maanden last van rugpijn, mij vertelde dat hij naar een chiropractor was geweest en na 5 behandelingen van nauwelijks een kwartiertje weer helemaal pijnvrij was, ben ik me gaan verdiepen in het fenomeen chiropractie. Het boeide mij zodanig dat ik besloot te stoppen met mijn bouwkundig -ingenieur studie in Kopenhagen en te verhuizen naar Engeland, Bournemouth om zelf  de studie Chiropractie te volgen. Dat is inmiddels alweer 25 jaar geleden en ik heb er geen dag spijt van.

Al 20 jaar geef ik chiropractie in Baarn en omgeving een gezicht. Nu ben ik trots dat we de praktijk hebben kunnen uitbreiden met Fysiotherapie en Medisch Fitness. Deze unieke samenstelling en samenwerking zorgt voor een professionele aanpak met hoge kwaliteit. We hebben korte communicatie lijnen en geen wachtlijsten. We werken met een enthousiast team die allen de belangen van de patiënten voorop hebben staan en daar gaat het om!

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).