Al 25 jaar een vertrouwd adres in Baarn en omstreken

ma-di-do: 08.00-21.00
wo-vr: 08.00-16.00
Plataanlaan 5
3741 WE Baarn

Jasper Goëtjes

Jasper Goëtjes

DSC_0041

“Samen naar perfect bewegen & top prestaties”

Eind 2007 studeerde ik af als Bachelor Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds februari 2008 ben ik fulltime werkzaam als fysiotherapeut en per oktober 2013 draag ik de titel Master in de Sportfysiotherapie.

In de tussentijd heb ik vele cursussen gedaan. Onder andere in het kader van Functional Movement en Diabetes. Sinds 2015 ben ik als schouderspecialist lid van het Schoudernetwerk Midden Nederland (SMN), waarvoor er jaarlijks aan 4 verplichte bijscholingscursussen moet worden deelgenomen. Hierdoor bent u bij mij verzekerd van de hoogste kwaliteit van therapie bij schouderklachten.
Ook ben ik sinds 2015 Vinyasa Flow Yogadocent en per september 2015 ben ik aan het studeren voor mijn tweede Master, Klinische Epidemiologie in de gezondheidszorg.
In 2016 heb ik tevens de cursus Dry needling gevolgd, voor de behandeling van spierknopen en blessures.

Als Sportfysiotherapeut bent u bij mij aan het juiste adres voor sport-specifieke therapie, taping, (sport)revalidatie,  preventieve screening en prestatietraining.

Ik begeleid u graag en met veel plezier naar uw hoogst wensbare niveau.
In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met hardlopen, fietsen, motorrijden, yoga en meditatie.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).