Al 25 jaar een vertrouwd adres in Baarn en omstreken

ma-di-do: 08.00-21.00
wo-vr: 08.00-16.00
Plataanlaan 5
3741 WE Baarn

Fysiotherapie

Fysiotherapie in Rugcentrum Baarn

onderrug behandelingFysiotherapie is bedoeld voor mensen met alledaagse klachten aan het houding- en bewegingsapparaat. De fysiotherapeut stabiliseert, vermindert of herstelt de functiestoornis of de gevolgen daarvan door het toepassen van massage, mobilisaties, oefentherapie en training. Hiermee wordt de functie van het houding- en bewegingsapparaat zodanig verbeterd dat u zo optimaal mogelijk kunt functioneren in het dagelijks leven.

Dankzij de moderne en gespecialiseerde apparatuur in hun oefenzaal heeft de fysiotherapie van Rugcentrum Baarn de unieke mogelijkheid u te helpen bij revalidatie en kunnen ze doelgerichte programma’s voor u opzetten.
Gericht op acute klachten: Denkend aan klachten aan spieren, pezen, gewrichten of trauma ten gevolge van een ongeval of na een chirurgische ingreep als een nieuwe knie, heup of een herniaoperatie,
of chronische problematiek:  Denkend aan klachten ten gevolge van ziekte (MS, COPD, diabetes, artrose, beroerte hartfalen), lage rugklachten, vermoeidheid, tenniselleboog, carpaal tunnel syndroom.

Oefenen / revalideren is eventueel mogelijk in groepsverband (maximaal 4 personen). Of fysiotherapie ook uw klacht(en) kan verhelpen moet blijken tijdens de intake en het onderzoek, maar is tevens afhankelijk van uw eigen inzet.

Naast de reguliere fysiotherapie zijn er verschillende specialisaties bij de therapeuten. Zo zijn er 2 fysiotherapeuten met een Master opleiding Sportfysiotherapie, waarbij de focus ligt op het voorkomen en/of herstellen van sportblessures en het zo snel mogelijk kunnen hervatten van de sport. Verder zijn er 1 of meerdere therapeuten die gebruik maken van Dry needlingMcKenzie therapie, Shockwave therapie en medical taping. Fysiotherapeut Ann Roes is aangesloten bij het Claudicatio netwerk, voor de behandeling van vaat- gerelateerde klachten, en is gespecialiseerd in training voor senioren.

hca-pluspraktijk.jpgSinds 2014 is de fysiotherapie van Rugcentrum Baarn een Pluspraktijk, dit zijn fysiotherapiepraktijken die een betere zorg leveren en hier regelmatig op gecontroleerd worden. In 2018 is er opnieuw een audit geweest van de fysiotherapiepraktijk, en hiervoor zijn we weer geslaagd!

Rugcentrum Baarn is aangesloten bij het Rug-Netwerk, een kwaliteitsnetwerk voor rugklachten, lees hier meer over dit netwerk.

De Fysiotherapeuten: Jasper A. Goëtjes, Suzan van de Peut, Niek van Klingeren, Ann Roes en Tony Kreisel zijn allen lid van het keurmerk, CKR geregistreerd en opgenomen in het BIG register.

Maak nu een afspraak bij de fysiotherapie

Klik hier

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).