Al 25 jaar een vertrouwd adres in Baarn en omstreken

ma-di-do: 08.00-21.00
wo-vr: 08.00-16.00
Plataanlaan 5
3741 WE Baarn

Cursus Volksuniversiteit

Cursus ‘mijn rug – van fabels naar feiten’ bij de Volksuniversiteit Baarn

Rugcentrum Baarn zal in Oktober en November van dit jaar een cursus gaan geven via de Volksuniversiteit Baarn.
Deze cursus gaat over de rug en is voor iedereen die meer wil weten over de werking en het juist functioneren van de rug.

Over de rug wordt veel gezegd, beweerd en geschreven; zo veel dat de verwarring vaak alleen maar groter wordt. Want is het bijvoorbeeld beter om te bewegen of te rusten als je klachten hebt? En wat is nu echt de juiste manier van tillen? Is koelen beter of warmte?
In deze korte, informatieve en actieve cursus gaan we de feiten van de fabels onderscheiden. U leert onder andere over de anatomie en functie van de wervelkolom, krijgt tips en adviezen voor zitten-staan-tillen en krijgt praktische adviezen en oefeningen voor verantwoord gebruik van de rug.
Deze cursus is voor iedereen die nieuwsgierig is naar zijn of haar rug, met of zonder klachten.

foto van Volksuniversiteit Baarn.

De cursus zal plaatsvinden in Rugcentrum Baarn op 5 woensdagavonden (10/10, 17/10, 31/10, 7/11 en 14/11) van 19.30u-21.00u.

Voor verdere informatie en het inschrijven voor deze cursus klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).