Al 25 jaar een vertrouwd adres in Baarn en omstreken

ma-di-do: 08.00-21.00
wo-vr: 08.00-16.00
Plataanlaan 5
3741 WE Baarn

Rugscreeningsdag Chiropractie

Op Zaterdag 7 november was de landelijke screeningsdag bij de chiropractoren van Nederland. Dit ter ere van het 40 jarig bestaan van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). Bijna 50 praktijken door heel Nederland deden mee aan deze dag, en zo ook Rugcentrum Baarn.

De screeningsdag was georganiseerd om meer mensen kennis te laten maken met chiropractie, en om vrijblijvend een gesprekje met een chiropractor te hebben, om zo eventuele klachten te bespreken. Ook werden er korte onderzoekjes van de rug gedaan, en tips gegeven over de beste vervolgstap.

Tussen twee en vijf uur ‘s middags waren mensen welkom om het centrum te komen bekijken en een screening te laten doen, of gewoon om een kopje koffie of thee te drinken. Er was een goede opkomst van mensen die onze advertentie gelezen hadden of het via via hadden gehoord. En gelukkig waren er veel mensen waar we iets voor konden betekenen en die we konden helpen met hun vragen.

Het was een leuke dag, waarbij we hopelijk wat meer bekendheid voor de chiropractie gekregen hebben. Mogelijk wordt het een jaarlijks terugkerend evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).