Al 25 jaar een vertrouwd adres in Baarn en omstreken

ma-di-do: 08.00-21.00
wo-vr: 08.00-16.00
Plataanlaan 5
3741 WE Baarn

Alex Leijten

Alex Leijten

DSC_0060

Nadat ik zelf al lange tijd last had van mijn rug en hiervoor verschillende therapieën heb gehad, kwam ik in aanraking met een chiropractor. Tot mijn verbazing was ik binnen enkele behandelingen van mijn klachten af, en enorm gefascineerd door deze behandel techniek. Naarmate ik me hier verder in ben gaan verdiepen, wist ik wat ik wilde gaan doen. Ik wilde ook chiropractor worden. Vastberaden als ik was heb ik destijds mijn huidige werkzaamheden binnen het bankwezen volledig opgezegd en ben ik terug naar school gegaan. Hier heb ik  alle vereiste VWO deelcertificaten met goed resultaat behaald. Vervolgens ben ik in 2005 naar Engeland afgereisd om daar te beginnen aan een 5-jarige universitaire opleiding tot chiropractor.
Ik heb mijn opleiding tot chiropractor gevolgd aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth, en met eervolle vermelding afgerond. Na het behalen van mijn titel in 2010, keerde ik terug naar Nederland. Hier ben ik onder andere werkzaam geweest in praktijken te Bunnik, Laren en Apeldoorn, waar ik de nodige ervaring heb opgedaan. Het mooie van Rugcentrum Baarn vind ik, is dat er meerdere disciplines onder 1 dak werken. Hierdoor is er een nauwe onderlinge samenwerking mogelijk, zodat er een optimaal resultaat behaald kan worden.

Gedurende mijn studietijd heb ik naast het reguliere curriculum, talloze cursussen en seminars gevolgd voor het behandelen van andere gewrichten naast de wervelkolom; zoals knieën, schouders, ellebogen, enkels en voeten. Mede hierdoor heb ik een holistische kijk op het gehele lichaam en de behandeling van wervelkolom-gerelateerde klachten.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).